Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873
Назва: Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз
Автори: Вовк К. В.
Крамаренко Д. П.
Теми: борошняні кондитерські вироби
калорійність
остеопороз
кальцій
кісткова тканина
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Вовк К. В. Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопороз / К.В. Вовк, Д.П. Крамаренко / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 325-326.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто такий перспективний напрямок розробки нових видів борошняних кондитерських виробів з використанням нутрієнтно-адекватної сировини. Визначено, шо на даний момент борошняні кондитерські вироби для профілактики остеопорозу на продовольчому ринку практично повністю відсутні, тому розробка таких виробів становить особливий інтерес і має важливе соціальне значення для покращення якості життя людей, схильних до остеопорозу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37873
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.