Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГіренко Н. І.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-12-01T21:27:17Z-
dc.date.available2025-12-01T21:27:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГіренко Н. І. Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України / Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 69-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874-
dc.description.abstractРозглянуто рух Slow Food в українській ресторанній галузі. Визначено, що інтеграція принципів Slow Food у ресторанну галузь є стратегічним інструментом для утвердження національної ідентичності, розвитку сільських територій та формування усвідомленої культури споживання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectSlow Fooduk_UA
dc.subjectресторанна галузьuk_UA
dc.subjectкрафтові виробникиuk_UA
dc.subjectлокальні традиціїuk_UA
dc.titleПринципи Slow Food у галузі ресторанного господарства Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України.pdf489,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.