Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гіренко Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-01T21:27:17Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-01T21:27:17Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Гіренко Н. І. Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України / Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 69-71. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто рух Slow Food в українській ресторанній галузі. Визначено, що інтеграція принципів Slow Food у ресторанну галузь є стратегічним інструментом для утвердження національної ідентичності, розвитку сільських територій та формування усвідомленої культури споживання. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | Slow Food | uk_UA |
| dc.subject | ресторанна галузь | uk_UA |
| dc.subject | крафтові виробники | uk_UA |
| dc.subject | локальні традиції | uk_UA |
| dc.title | Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України.pdf | 489,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.