Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874
Title: Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України
Authors: Гіренко Н. І.
Крамаренко Д. П.
Keywords: Slow Food
ресторанна галузь
крафтові виробники
локальні традиції
Issue Date: 2025
Citation: Гіренко Н. І. Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України / Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 69-71.
Abstract: Розглянуто рух Slow Food в українській ресторанній галузі. Визначено, що інтеграція принципів Slow Food у ресторанну галузь є стратегічним інструментом для утвердження національної ідентичності, розвитку сільських територій та формування усвідомленої культури споживання.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.