Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874| Title: | Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України |
| Authors: | Гіренко Н. І. Крамаренко Д. П. |
| Keywords: | Slow Food ресторанна галузь крафтові виробники локальні традиції |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Гіренко Н. І. Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України / Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 69-71. |
| Abstract: | Розглянуто рух Slow Food в українській ресторанній галузі. Визначено, що інтеграція принципів Slow Food у ресторанну галузь є стратегічним інструментом для утвердження національної ідентичності, розвитку сільських територій та формування усвідомленої культури споживання. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України.pdf | 489,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.