Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874| Назва: | Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України |
| Автори: | Гіренко Н. І. Крамаренко Д. П. |
| Теми: | Slow Food ресторанна галузь крафтові виробники локальні традиції |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Гіренко Н. І. Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України / Н.І. Гіренко, Д.П. Крамаренко // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали V міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 жовтня 2025 р. - Полтава: ПДАУ, 2025. - С. 69-71. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто рух Slow Food в українській ресторанній галузі. Визначено, що інтеграція принципів Slow Food у ресторанну галузь є стратегічним інструментом для утвердження національної ідентичності, розвитку сільських територій та формування усвідомленої культури споживання. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37874 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства України.pdf | 489,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.