Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38029| Title: | Основні методи просування та системи збуту продукції готельного і ресторанного бізнесу |
| Authors: | Жуков В. В. Міщерюк А. |
| Keywords: | готельно-ресторанний бізнес методи просування продукції система збуту продукції |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Жуков В. В. Основні методи просування та системи збуту продукції готельного і ресторанного бізнесу / В. В. Жуков. А. Міщерюк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 222-224. |
| Abstract: | Розглянуто просування збуту продукції у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованого на інформування потенційних споживачів. Проаналізовано основні методи просування продукції: реклама, зв’язки з громадськістю, стимулювання збуту, PR-діяльність (зв’язки з громадськістю), особисті продажі та інтернет-маркетинг. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38029 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Тези _Жуков, Міщерюк.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.