Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Гущин А. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-22T23:20:49Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-22T23:20:49Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Черевична Н. І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Н.І. Черевична, А.В. Гущин // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей ІV Міжнар. наук.-прак. конф., 4 листопада 2025 р. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2025. – С. 409-410. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327 | - |
| dc.description.abstract | У публікації подано інформацію щодо актуальності упровадження тренду здорового харчування у закладах ресторанного господарства. Зазначено, що одним із перспективних напрямків є впровадження у меню закладів, в якості хлібобулочних виробів, дієтичних хлібців, що відповідають концепції «здорового харчування». Дієтичні хлібці дозволять закладам не лише задовольнити зростаючий попит на легкі, корисні замінники традиційного хліба, але й підсилити імідж бренду як відповідального до здоров’я відвідувачів і тенденцій харчування. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
| dc.subject | дієтичні хлібці | uk_UA |
| dc.subject | кріспи | uk_UA |
| dc.subject | флакси | uk_UA |
| dc.subject | хрусткі крекери | uk_UA |
| dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.title | Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Черевична Н.І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства.pdf | 212,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.