Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorГущин А. В.-
dc.date.accessioned2025-12-22T23:20:49Z-
dc.date.available2025-12-22T23:20:49Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Н.І. Черевична, А.В. Гущин // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей ІV Міжнар. наук.-прак. конф., 4 листопада 2025 р. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2025. – С. 409-410.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327-
dc.description.abstractУ публікації подано інформацію щодо актуальності упровадження тренду здорового харчування у закладах ресторанного господарства. Зазначено, що одним із перспективних напрямків є впровадження у меню закладів, в якості хлібобулочних виробів, дієтичних хлібців, що відповідають концепції «здорового харчування». Дієтичні хлібці дозволять закладам не лише задовольнити зростаючий попит на легкі, корисні замінники традиційного хліба, але й підсилити імідж бренду як відповідального до здоров’я відвідувачів і тенденцій харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectдієтичні хлібціuk_UA
dc.subjectкріспиuk_UA
dc.subjectфлаксиuk_UA
dc.subjectхрусткі крекериuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleПерспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.