Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327
Назва: Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства
Автори: Черевична Н. І.
Гущин А. В.
Теми: здорове харчування
дієтичні хлібці
кріспи
флакси
хрусткі крекери
заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Черевична Н. І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Н.І. Черевична, А.В. Гущин // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей ІV Міжнар. наук.-прак. конф., 4 листопада 2025 р. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2025. – С. 409-410.
Короткий огляд (реферат): У публікації подано інформацію щодо актуальності упровадження тренду здорового харчування у закладах ресторанного господарства. Зазначено, що одним із перспективних напрямків є впровадження у меню закладів, в якості хлібобулочних виробів, дієтичних хлібців, що відповідають концепції «здорового харчування». Дієтичні хлібці дозволять закладам не лише задовольнити зростаючий попит на легкі, корисні замінники традиційного хліба, але й підсилити імідж бренду як відповідального до здоров’я відвідувачів і тенденцій харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.