Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327
Title: Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства
Authors: Черевична Н. І.
Гущин А. В.
Keywords: здорове харчування
дієтичні хлібці
кріспи
флакси
хрусткі крекери
заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2025
Citation: Черевична Н. І. Перспективи впровадження тренду здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Н.І. Черевична, А.В. Гущин // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей ІV Міжнар. наук.-прак. конф., 4 листопада 2025 р. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2025. – С. 409-410.
Abstract: У публікації подано інформацію щодо актуальності упровадження тренду здорового харчування у закладах ресторанного господарства. Зазначено, що одним із перспективних напрямків є впровадження у меню закладів, в якості хлібобулочних виробів, дієтичних хлібців, що відповідають концепції «здорового харчування». Дієтичні хлібці дозволять закладам не лише задовольнити зростаючий попит на легкі, корисні замінники традиційного хліба, але й підсилити імідж бренду як відповідального до здоров’я відвідувачів і тенденцій харчування.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38327
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.