Перегляд зібрання за групою - Автори Крамаренко Д. П.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 12 із 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Агротуризм як фактор розвитку сільських територійКрамаренко Д. П.; Шкребець М. Є.
2024Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарствіКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.; Новікова Н. В.
2025Екологічні інновації у готельному бізнесіКрамаренко Д. П.; Андрєєва В. О.
2024Капсульні готелі як перспективне проєктне рішення для економ-готелівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2025Конкурентоспроможність – фактор підвищення прибутковості готелівКрамаренко Д. П.; Безсонний В. Л.; Фенчук Д. В.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняКрамаренко Д. П.
2025Перспективи створення сучасного бізнес-готелю в КиєвіКрамаренко Д. П.; Курляндська В. І.
2024Сучасні комунікації та дипломатичний протокол : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняКрамаренко Д. П.
2025Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняКрамаренко Д. П.
2025Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексуКрамаренко Д. П.; Косолапова П. Ю.