Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Перегляд зібрання за групою - Автори Крамаренко Д. П.
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 12 із 12
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2025
Агротуризм як фактор розвитку сільських територій
Крамаренко Д. П.
;
Шкребець М. Є.
2024
Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві
Крамаренко Д. П.
;
Гіренко Н. І.
;
Новікова Н. В.
2025
Екологічні інновації у готельному бізнесі
Крамаренко Д. П.
;
Андрєєва В. О.
2024
Капсульні готелі як перспективне проєктне рішення для економ-готелів
Крамаренко Д. П.
;
Гіренко Н. І.
2025
Конкурентоспроможність – фактор підвищення прибутковості готелів
Крамаренко Д. П.
;
Безсонний В. Л.
;
Фенчук Д. В.
2024
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2024
Методологія і організація наукових досліджень : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Крамаренко Д. П.
2025
Перспективи створення сучасного бізнес-готелю в Києві
Крамаренко Д. П.
;
Курляндська В. І.
2024
Сучасні комунікації та дипломатичний протокол : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Крамаренко Д. П.
2025
Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2024
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Крамаренко Д. П.
2025
Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексу
Крамаренко Д. П.
;
Косолапова П. Ю.