Перегляд зібрання за групою - Автори Черевична Н. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 21  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в УкраїніЧеревична Н. І.; Тимченко К. І.
2024Аналіз інноваційної діяльності у готельному бізнесіЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2025Бізнес-готелі як ключовий елемент інфраструктури ділового туризмуЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2024Біле вино: якість і безпечність, користь і шкодаЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2024Види інновацій у готельному бізнесі в УкраїніЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2023Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнесЧеревична Н. І.; Хомутовська Ж. А.
2023Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесуЧеревична Н. І.; Подушко Ю. О.
2024Крафтове хлібопечення як аспект української харчової ідентичностіЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Грін Н. М.
2024Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняЧеревична Н. І.
2024Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовцівЧеревична Н. І.; Грін Н. М.; Герошенко І. О.
2024Соціальні інновації у готелях для людей з особливими потребамиЧеревична Н. І.; Сталмакова І. Г.
2024Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освітуЧеревична Н. І.
2025Сучасні екологічні інновації та їх вплив на ефективність роботи готельних підприємств УкраїниЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Сребнюк К. С.
2025Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2023Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарстваЧеревична Н. І.; Середенко В. В.
2024Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2023Інновації у готельно-ресторанному бізнесіЧеревична Н. І.; Тітова Е. В.
2024Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.