Статті (ГРБКТ) : [124] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantageDavydova O.; Sysoieva S.
2024Інвестиційні ризики в готельно-ресторанному бізнесі при проведенні проектного фінансуванняЖуков В. В.; Лавро В. В.
2024Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесіЖуков В. В.
2024Управління інвестиційними проектами підприємств готельно-ресторанного бізнесуЖуков В. В.
2024Оцінка екологічного ризику забруднення ґрунтів важкими металамиБезсонний В. Л.; Некос А. Н.; Гололобова О. О.
2024Прогнозування показників кисневого режиму р. ДунайБезсонний В. Л.; Третьяков О. В.; Некос А. Н.; Чістов Є. В.
2025Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Innovative risk management in the hotel and restaurant business: Scientific and practical aspectShtal T.; Davydova O.; Sysoieva S.; Logvinkov S.; Zhukov V.
2024Applying green technologies in the restaurant businessProtasenko O.; Sova S.
2024Соціальні інновації у готелях для людей з особливими потребамиЧеревична Н. І.; Сталмакова І. Г.
2024Види інновацій у готельному бізнесі в УкраїніЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2024Біле вино: якість і безпечність, користь і шкодаЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2024Аналіз інноваційної діяльності у готельному бізнесіЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2024Крафтове хлібопечення як аспект української харчової ідентичностіЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Грін Н. М.
2019Системна характеристика методів проектного фінансуванняЖуков В. В.
2024Економічна сутність ризиків інвестиційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесіЖуков В. В.
2024Шляхи підвищення ефективності управління грошовими потоками підприємств готельного і ресторанного бізнесуЖуков В. В.
2024Теоретичні основи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесуЖуков В. В.
2024Проблеми формування готельного продукту в УкраїніЖуков В. В.; Костенко В. І.
2023Основні фактори, що формують конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарстваЖуков В. В.; Пугач К. Є.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 124