Статті (ГРБКТ) : [138] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 138
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізаціїГіренко Н. І.; Крамаренко Д. П.
2025Гідропонічні технології як інструмент забезпечення продовольчої безпеки в контексті сталого розвитку агропромислового комплексуГіренко Н. І.; Довгаль Н. С.; Крамаренко Д. П.
2025International experience of sustainable development strategies in the restaurant business and tourismIvashura А.
2025Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv regionIvashura А.
2025Digital transformation of the hotel and restaurant industry: shift from service to experience ecosystemProtasenko O.
2025Сучасні тенденції молекулярної кулінаріїКрамаренко Д.; Гіренко Н.
2025Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства УкраїниГіренко Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопорозВовк К. В.; Крамаренко Д. П.
2025Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2025Інноваційні методи обслуговування мешканців готелів у закладах ресторанного господарстваКрамаренко Д.; Гіренко Н.
2025The impact of information systems on organisational managementHirenko M.; Parfyonova O.; Kramarenko D.; Hirenko N.
2025Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробівКрамаренко Д. П.; Черевична Н. І.; Гіренко Н. І.
2025The role of employee nutrition in promoting occupational safetyProtasenko O.
2025Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризиЖуков В. В.
2025Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарствіДавидова О. Ю.; Черевична Н. І; Гречко А. А.
2024Global trends in the development of public regulation of healthcare systemsTimchev M.; Sysoieva S.
2024Новітні технології та тренди ресторанного бізнесуДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2024Анімаційні послуги як невід’ємна складова сучасного гостинного бізнесуСисоєва С. І.; Голеніщева Є. Ю.; Бортняк А. А.
2024Innovative strategies in the hotel business: adaptation to market trends and management of competiive advantagesSysoieva S.; Holenishcheva Ye.
2025Сутність, види і класифікація інвестиційЖуков В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 138