Статті (ГРБКТ) : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Система фермерство – гостинність як інноваційна модельІвашура А. А.
2022Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинностіІвашура А. А.; Логвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчуванняІвашура А. А.; Тимченко К. І.
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвитокІвашура А. А.
2022Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in UkraineIvashura А.; Protasenko O.
2022Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageKhaustova T.; Andrieieva S.; Pyvovarov Y.; Fedak N.; Plotnikova R.; Dikhtyar A.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2019Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starchesAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar А.
2019Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factorsAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar A.
2019Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processingKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2022Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблемІвашура А. А.
2022Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.
2022Актуальні напрями розвитку туристичної індустріїДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2022Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануНечепуренко К.
2022Закордонний досвід урядової підтримки індустрії гостинностіКозуб В.
2022Тенденції розвитку проектного фінансування в готельно-ресторанному бізнесі в УкраїніЖуков В.
2022Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послугДавидова О.; Сисоєва С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 126