Статті (ГРБКТ) : [118] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 118
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Transformation of the approach to labour safety at the enterprise under digitalizationProtasenko O.; Mygal G.
2023Ergonomics 4.0: digitalization problems and overcoming themProtasenko O.; Mygal G.
2023Ergonomic thinking in the design of human-machine systemsMygal G.; Protasenko O.; Kobrina N.; Mykhailova E.
2023Green infrastructure as a component of sustainable developmentProtasenko O.; Ivashura A.
2022Вплив розвитку сфери гостинності на міське середовищеІвашура А. А.; Шаховська О. В.
2022Безпілотні системи: проблеми людського фактораМигаль Г. В.; Протасенко О. Ф.
2022The human factor issues in biomedical systemsMygal G.; Protasenko O.
2022Study of Strategies for Sustainable Production and Consumption in the Economic Conditions of UkraineIvashura A.; Protasenko O.; Mykhailova E.; Severinov O.
2022Роль екологічних потреб працівника у створенні безпечних умов праціПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинностіЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривівЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.; Буторіна Д. Д.
2022Система фермерство – гостинність як інноваційна модельІвашура А. А.
2022Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинностіІвашура А. А.; Логвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчуванняІвашура А. А.; Тимченко К. І.
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвитокІвашура А. А.
2022Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in UkraineIvashura А.; Protasenko O.
2022Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageKhaustova T.; Andrieieva S.; Pyvovarov Y.; Fedak N.; Plotnikova R.; Dikhtyar A.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 118