Статті (ГРБКТ) : [123] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 123
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Global trends in the development of public regulation of healthcare systemsTimchev M.; Sysoieva S.
2024Новітні технології та тренди ресторанного бізнесуДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2024Анімаційні послуги як невід’ємна складова сучасного гостинного бізнесуСисоєва С. І.; Голеніщева Є. Ю.; Бортняк А. А.
2024Innovative strategies in the hotel business: adaptation to market trends and management of competiive advantagesSysoieva S.; Holenishcheva Ye.
2025Сутність, види і класифікація інвестиційЖуков В. В.
2025Оцінка безпеки підземних вод за допомогою багатомодельного індексу якості води та показників ризику для здоров’яБезсонний В. Л.; Пономаренко Р. В.; Пляцук Л. Д.; Третьяков О. В.
2025Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого вікуГіренко Н.
2025Формування іміджу та репутації готельно-ресторанного комплексуКрамаренко Д. П.; Косолапова П. Ю.
2025Перспективи створення сучасного бізнес-готелю в КиєвіКрамаренко Д. П.; Курляндська В. І.
2025Конкурентоспроможність – фактор підвищення прибутковості готелівКрамаренко Д. П.; Безсонний В. Л.; Фенчук Д. В.
2025Екологічні інновації у готельному бізнесіКрамаренко Д. П.; Андрєєва В. О.
2025Агротуризм як фактор розвитку сільських територійКрамаренко Д. П.; Шкребець М. Є.
2025Бізнес-готелі як ключовий елемент інфраструктури ділового туризмуЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2025Сучасні екологічні інновації та їх вплив на ефективність роботи готельних підприємств УкраїниЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Сребнюк К. С.
2025Перспективи розвитку зеленого готельного бізнесу в сучасних реаліяхГіренко Н.; Крамаренко Д.
2024Капсульні готелі як перспективне проєктне рішення для економ-готелівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2024Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарствіКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.; Новікова Н. В.
2025Global practices of public administration in protecting public interests in the environmental sectorSysoieva S.; Fedchenko S.
2025Сучасні інформаційні технології як адаптивно-орієнтований механізм управління підприємством готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.; Михайлишин А. В.
2025Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantageDavydova O.; Sysoieva S.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 123