Статті (ГРБКТ) : [138] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 138
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізаціїГіренко Н. І.; Крамаренко Д. П.
2025Гідропонічні технології як інструмент забезпечення продовольчої безпеки в контексті сталого розвитку агропромислового комплексуГіренко Н. І.; Довгаль Н. С.; Крамаренко Д. П.
2025International experience of sustainable development strategies in the restaurant business and tourismIvashura А.
2025Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv regionIvashura А.
2025Digital transformation of the hotel and restaurant industry: shift from service to experience ecosystemProtasenko O.
2025Сучасні тенденції молекулярної кулінаріїКрамаренко Д.; Гіренко Н.
2025Принципи Slow Food у галузі ресторанного господарства УкраїниГіренко Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Перспективні напрями виробництва борошняних виробів для харчування людей схильних до захворювання на остеопорозВовк К. В.; Крамаренко Д. П.
2025Перспективи застосування капустяного пюре для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробівКрамаренко Д. П.; Гіренко Н. І.
2025Інноваційні методи обслуговування мешканців готелів у закладах ресторанного господарстваКрамаренко Д.; Гіренко Н.
2025The impact of information systems on organisational managementHirenko M.; Parfyonova O.; Kramarenko D.; Hirenko N.
2025Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробівКрамаренко Д. П.; Черевична Н. І.; Гіренко Н. І.
2025The role of employee nutrition in promoting occupational safetyProtasenko O.
2025Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризиЖуков В. В.
2025Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарствіДавидова О. Ю.; Черевична Н. І; Гречко А. А.
2024Global trends in the development of public regulation of healthcare systemsTimchev M.; Sysoieva S.
2024Новітні технології та тренди ресторанного бізнесуДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2024Анімаційні послуги як невід’ємна складова сучасного гостинного бізнесуСисоєва С. І.; Голеніщева Є. Ю.; Бортняк А. А.
2024Innovative strategies in the hotel business: adaptation to market trends and management of competiive advantagesSysoieva S.; Holenishcheva Ye.
2025Сутність, види і класифікація інвестиційЖуков В. В.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 138