Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 40.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Аналіз сталого споживання і виробництва в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Савченко М. Ф.; Дитиненко С. О.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2022Сучасні тенденції розвитку зеленої економіки в умовах глобалізації та мінімалістичного рухуІвашура А. А.
2022Аналіз сталих харчових систем в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Івашура М. М.; Цапко Н. С.
2021Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталостіІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризмуІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Солдатенко А. О.
2021Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництвіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Северинов О. В.
2021Субсолідусна будова системи MgO – FeO – Al2O3Борисенко О. М.; Логвінков С. М.; Шабанова Г. М.; Корогодська А. М.; Івашура М. М.; Івашура А. А.
2021Основні перешкоди на шляху екологічних товарівІвашура А. А.; Шевченко Д.
2022Стала дієта і безпека життєдіяльностіБуторіна Д.; Івашура А. А.