Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Автореферати
Бібліотека ХНЕУ ім.С.Кузнеця
Документи університету
Звіти з наукових досліджень
Навчально-науковий інститут економіки і права
Навчально-науковий інститут інформаційних технологій
Навчально-науковий інститут менеджменту і маркетингу
Навчально-науковий інститут міжнародних відносин
Періодичні видання
Факультет підготовки іноземних громадян
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 40 (час пошуку: 0.074 секунди).
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Сучасні тенденції в галузі зелених технологій у виробництві та переробці
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
2022
Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинності
Івашура А. А.
2022
Особливості сталості виробництва під час пандемії
Івашура А. А.
2022
Соціальні чинники екораціональності
Івашура А. А.
2022
Сучасні тенденції розвитку зеленої економіки в умовах глобалізації та мінімалістичного руху
Івашура А. А.
2023
Механізм адаптації периклазошпінельних вогнетривів до термоударів
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
;
Івашура А. А.
;
Шабанова Г. М.
;
Шумейко В. М.
;
Корогодська А. М.
2022
Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Івашура А. А.
;
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування
Івашура А. А.
;
Тимченко К. І.
2022
Система фермерство – гостинність як інноваційна модель
Івашура А. А.
2022
Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
;
Савченко М. Ф.
;
Дитиненко С. О.
Розкриття
за авторами
24
Борисенко О. М.
10
Логвінков С. М.
6
Шабанова Г. М.
4
Корогодська А. М.
4
Остапенко І. А.
3
Буц Ю. В.
2
Дитиненко С. О.
2
Савченко М. Ф.
2
Солдатенко А. О.
2
Толмачова М. В.
.
далі >
за темами
11
сталий розвиток
6
стала поведінка
6
стале виробництво
5
екологічні проблеми
5
екологічні технології
5
зелена економіка
5
стале харчування
4
стале споживання
4
усвідомлене споживання
4
індустрія гостинності
.
далі >
за датою випуску
17
2022
13
2021
6
2020
4
2023
містить файли
40
true