Статті (ГРБКТ) : [138] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 138 of 138
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2019Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starchesAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar А.
2019Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factorsAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar A.
2019Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processingKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2022Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблемІвашура А. А.
2022Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.
2022Актуальні напрями розвитку туристичної індустріїДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2022Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануНечепуренко К.
2022Закордонний досвід урядової підтримки індустрії гостинностіКозуб В.
2022Тенденції розвитку проектного фінансування в готельно-ресторанному бізнесі в УкраїніЖуков В.
2022Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послугДавидова О.; Сисоєва С.
2022Особливості послуг готельного бізнесу як невід’ємної складової індустрії гостинностіДавидова О.
2022Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинностіДавидова О.
2022Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуДавидова О.
2022Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинностіІвашура А. А.
2022Соціальні чинники екораціональностіІвашура А. А.
2022Особливості сталості виробництва під час пандеміїІвашура А. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 138 of 138