Статті (ГРБКТ) : [124] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 120 з 124
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчуванняІвашура А. А.; Тимченко К. І.
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвитокІвашура А. А.
2022Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in UkraineIvashura А.; Protasenko O.
2022Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageKhaustova T.; Andrieieva S.; Pyvovarov Y.; Fedak N.; Plotnikova R.; Dikhtyar A.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2019Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starchesAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar А.
2019Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factorsAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar A.
2019Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processingKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2022Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблемІвашура А. А.
2022Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.
2022Актуальні напрями розвитку туристичної індустріїДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2022Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануНечепуренко К.
2022Закордонний досвід урядової підтримки індустрії гостинностіКозуб В.
2022Тенденції розвитку проектного фінансування в готельно-ресторанному бізнесі в УкраїніЖуков В.
2022Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послугДавидова О.; Сисоєва С.
2022Особливості послуг готельного бізнесу як невід’ємної складової індустрії гостинностіДавидова О.
2022Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинностіДавидова О.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 101 до 120 з 124