Статті (ГРБКТ) : [125] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 125
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Electrokinetic and Microstructural Peculiarities of the Portland Cement Hydration with MicroadditivesShumeiko V.; Shabanova H.; Logvinkov S.; Korohodska A.; Pitak Y.
2023Інновації в індустрії гостинностіСисоєва С. І.
2023Green infrastructure as a component of hospitality industry developmentProtasenko О.; Trubnikova M.
2023Підвищення екологічності обертових цементних печей за рахунок використання периклазошпінельних вогнетривівБорисенко О. М.; Логвінков С. М.; Шабанова Г. М.; Іщенко А. М.; Ареф`єв В. О.
2022Assessment of Environmental Risks from the Impact of Domestic and Industrial EffluentsBezsonnyi V.
2023Визначення екологічного стану кременчуцького водосховища на основі інформаційної ентропіїБезсонний В. Л.; Пляцук Л. Д.; Пономаренко Р. В.; Третьяков О. В.
2023Методика оцінки екологічного стану водойми на основі ентропійно зваженого індексу якості водиБезсонний В. Л.
2023Transformation of the approach to labour safety at the enterprise under digitalizationProtasenko O.; Mygal G.
2023Ergonomics 4.0: digitalization problems and overcoming themProtasenko O.; Mygal G.
2023Ergonomic thinking in the design of human-machine systemsMygal G.; Protasenko O.; Kobrina N.; Mykhailova E.
2023Green infrastructure as a component of sustainable developmentProtasenko O.; Ivashura A.
2022Вплив розвитку сфери гостинності на міське середовищеІвашура А. А.; Шаховська О. В.
2022Безпілотні системи: проблеми людського фактораМигаль Г. В.; Протасенко О. Ф.
2022The human factor issues in biomedical systemsMygal G.; Protasenko O.
2022Study of Strategies for Sustainable Production and Consumption in the Economic Conditions of UkraineIvashura A.; Protasenko O.; Mykhailova E.; Severinov O.
2022Роль екологічних потреб працівника у створенні безпечних умов праціПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинностіЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривівЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.; Буторіна Д. Д.
2022Система фермерство – гостинність як інноваційна модельІвашура А. А.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 125